Games

Latest Movies :
Home » » Ascunde folderele

Ascunde folderele

Poate că mulți v-ați gândit cum puteți ascunde anumite foldere care erau private sau aveau date de care nu vroiați să afle sau să le vadă altcineva, dar nu ați putut ascunde folderele, deoarece nu știați. Tutorialul acesta este simplu, dar este bine să începem cu tutoriale simple, deoarece poate cineva chiar nu știe această chestie și este bine să-i oferim posibilitatea de a afla cum.

Pasul 1: Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să dai click dreapta pe desktop și să selectezi New, iar după să dai click pe prima iconiță, mai precis pe Folder.
Pasul 2: După ce ați creat folder-ul, sau dacă îl aveai creat, dă click dreapta pe folder-ul respectiv, iar după du-te și dă click dreapta pe Properties.
Pasul 3: Acum vă va apărea un chenar cu opțiunile acelui folder. Nu trebuie decât să fiți la categoria General și să bifați în chenarul Hidden (se dă click pe chenar), apoi Apply.
Pasul 4: Acum folder-ul este ca și ascuns. Nu îl poate vedea nimeni, doar dacă aveți activată opțiunea care arată și folderele ascunse. Pentru a o dezactiva sau activa, trebuie doar să vă duceți în My Computer și să dați click pe Organize iar după pe Folder and seach option. Pentru cei ce folosesc XP, o metodă simplă este să vă duceți în Control Panel și să selectați Folder Option (este valabil și pentru 7 această metodă). Imediat ce ați dat click, vă apare chenarul cu opțiunile folderelor. Duceți-vă la View, iar de acolo puteți observa o categorie specială: Hidden files and folders. Bifați ce doriți și dați Apply.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Side PC - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger